„Politica” TAROM : nu ne interesezi daca nu traiesti in Bucuresti !

Zvonuri tot mai credibile sustin ca incepand cu orarul de vara , TAROM va renunta la cursele CLJ-FRA-CLJ si SBZ-MUC-SBZ. Cu alte cuvinte , singura cursa „de provincie” a TAROM ramane vechea CLJ-VIE-CLJ. Pana cand va fi si aia , vom vedea !

Cert este ca TAROM duce o politica CATASTROFALA in ceea ce priveste route-network. A renuntat complet de ani buni la Timisoara. A redus continuu la Cluj. Pana a ramas cu amintita cursa de Viena care pare mai mult o obligatie fata de Austrian (cu care are c/s la SBZ IAS si TSR) decat politica proprie.

Si uite asa , ca tot suntem in democratie si vrem sa uitam de  „centralismul democratic” , TAROM ne invita sa luam drumul Otopeniului pentru a merge in Europa. Uitand complet ca pe toate aeroporturile cu trafic semnifcativ opereaza acum Austrian si Lufthansa care ofera noua , prostilor neinteresanti pentru TAROM , posibilitati mult mai bune si facile si numeroase de calatorie in Europa . Ca daca tot e rost de conexiune , de ce sa o fac la OTP si sa nu o fac la VIE sau MUC ? Nu de alta dar daca as dori sa merg la Hamburg din Cluj in iunie , nu o sa dau 498 de euro (la Tarom) cand pot da 400 de euro la Lufthansa . Sa nu mai spun de doua escale la alegerea Tarom (Otpoeni si Munich) fata de una singura la Lufthansa (Munich)* . *sumele sunt din simulari reale facute in acest moment Este doar un exemplu din multele posibile.

Tarom IGNORA TOTAL Timisoara , Cluj , Iasi , Sibiu  , ca si cum am fi cetateni de mana a doua si nu am fi si noi platitori de taxe , din care taxe se plateste an de an PROSTIA si INCOMPETENTA de la Tarom. Vreau insa sa se stie : nu am nimic cu onestii slujbasi care numai ei stiu cum tin Tarom pe linia de plutire . Se stiu ei prea bine cei carora ma adresez . Cu vorbe blande. Desi cred ca e cazul sa lasam politetea deoparte . Deciziile INCOMPETENTILOR de la varful Tarom nu fac altceva decat sa adanceasca criza continua in care compania se zbate.

Ce ironie ! „Flag carrier” ! Purtator de mandrie nationala ! O fi valabil la altii ! La noi TAROM nu e decat o sinecura politica , capusata de ani de zile de tot felul de „personaje” care habar nu au de marketing , incentives , dezvoltare pe orizontala , diversificare .

Va amintiti sloganul cu care O’Leary a uimit Germania cu ani in urma ? Parafrazandu-l , spun si eu : ” Bye bye TAROM ” !

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la „Politica” TAROM : nu ne interesezi daca nu traiesti in Bucuresti !

  1. Andrei Mihaila zice:

    Ceea ce spui tu imi aminteste de o reporterita care cu un glas fatalist spunea ca oamenii din Constanta sunt DISPERATI efectiv pentru ca toate legarile cu capitala sunt intrerupte si ca nu stiu cum se vor descurca. N-are legatura cu avioanele dar intelegi ce vreau sa spun. Cred exista vreun fel de cultura ca doar capitala conteaza si provincia nu ar putea supravietui fara Bucuresti. La scara mai mica se aplica treaba asta si la Tarom.

  2. D-tru zice:

    Singura sansa a Ardealului sa scape de tutela catastrofala a Bucurestiului. Atunci , vom avea o companie aeriana transilvana, nu ne va mai vara Buc. pe gat otravuri gn RMGC, nu ne va mai fura banii sa-i imparta in campanii electorale puturosilor …. etc. Incep sa-i dau dreptate acelui intelectual clujan , pare rau ca nu-i mai retin numele , cand spunea … M-am saturat de Romania. Da , m-am saturat de ticalosiile Bucurestiului.

  3. D-tru zice:

    Ar trebui , intr-o solidaritate a tuturor judetelor transilvane, ca printr-o greva fiscala sa nu mai verse un leu la sacul spart al Min. de Finante., din care fura fiexare escroc cum vrea ,in afara de % necesar aparatului central al statului, aparare. Restul , sa ramana sa ni-l gospodarim cum stim. Si atunci o sa avem si legaturi aeriene , civilizate cu vestul.

  4. petrudimoff zice:

    Bine ca vin altii , sau vor mai venii si altii la CLJ , daca cei de la Tarom nu mai vor sa zboare de la CLJ 🙂

Lasă un comentariu